Stallet igår!

Tänkte bara berätta hur det gick i stallet, men tänkte säga vad vi gjorde :)
Vickan följde förresten inte med, vilket hon ångrade sen, och det gjorde mig lite ledsen, att jag inte tvingade henne upp ur sängen ändå!
Men såhär gick det;
Bernt körde mig klockan 07:28 till stallet. Klockan var 07:46 när jag var framme. Jag var först så jag tände i stallet, gick in i fikarummet och lämnade mina grejor. Sedan gick jag ut igen och tog fram Nancyn och fixade henne, och när jag hade hunnit ta av täcket kom Bella, Linn och :-). Jag fortsatte fixa Nancy medan :-) fixade Yatzy, Linn fixade Princess och Bella Asterix. Sedan tog jag och gjorde iordning Prinsen, sedan Fanny. När första gruppen hade kommit och tagit ut hästarna som skulle ridas, började jag och Linn mocka, medans Bella och :-) packade massa höpåsar! Därefter sopade vi, åt, mockade hagarna och paddocken, och så vidare!
Sedan var det kalas!
Isabellas lillasyster hade kalaset så vi fick leda de när de red, och jag fick leda hennes syster på fina smartie. Hon var jätte söt och rolig :) 
Sedan skulle vi rida och jag och Linn (eller ja mest jag!) gruvade på vem av Asterix eller Prinsen vi skulle ta. Vi ville båda två rida båda, men tillslut blev det såhär;
Jag: Prinsen
Linnet: Asterix
Bella: Zingo
:-) : Lisen
 
Det var jätte kul i början av ridningen då Prinsen lyssnade skit mycket på mig och jag fick han gå super fint så hela jag blev varm av lycka. Senare började han köra ner huvudet hela tiden, så mina handskar är totalt slitna, mina händer var brända och mina ben hade fullt av mjölksyra i dem. Det slutade tillslut och var inte så roligt, så jag inte fick galoppera, och dessutom att så fort Linn kom upp på honom lyssnade han typ direkt och hon galopperade jätte mycket på han så jag blev väldigt ledsen för jag tyckte att jag suger på att rida honom och blev jätte arg på mig själv för att jag tyckte jag gav upp, FAST än jag gjorde allt jag kunde!! Och sedan funkade det huuur bra som helst med Linn. Blev jätte ledsen och besviken. 
 
Nästa vecka kommer jag inte att få följa med :(
Vill liksom rida han typ igen så jag kan vinna över honom och visa att det är JAG som bestämmer!
Aja, vänta två veckor tills att jag får jobba igen ):
Men det är ridning imorgon!
Hoppas verkligen Yatzy är på humör :/
 
/Tess
 
 

Kommentera här: